Általános szerződési feltételek

Jelen általános szerződési feltételek,  „ ÁSZF” -Balassáné Tüske Ágnes pszichológus –„Szolgáltató”-által  nyújtott,  a  https.//mitcsinaljakagyerekkel.hu  honlapon keresztül történő „Szolgáltatás „ igénybevételének feltételeit szabályozza.

  1. A Szolgáltató adatai:


A Szolgáltató neve: Balassáné Tüske Ágnes

A Szolgáltató székhelye: 8800 Nagykanizsa, Csányi László utca 12.

A Szolgáltató adószáma: 61561133-1-40

A szerződés nyelve: magyar 

A Szolgáltató bankszámlaszáma: 11600006-00000000-31982931

Telefonszáma:  + 36 30 216-91-04

Adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH-79928/2014.

A Szolgáltató elektronikus elérhetősége: tuske.arhivum@gmail.com

Tárhely szolgáltató: 3 in Hosting Bt., 2310 Szigetszentmiklós, Forrás u. 12. III/11 

  1. A megvásárolható Szolgáltatás tartalma 


A Szolgáltató a https://mitcsinaljakagyerekkel.hu honlapon keresztül ismeretterjesztő-, fejlesztő anyagokat, tudásanyagokat, tananyagokat, online tanfolyamokat, ezzel kapcsolatos oktatóvideókat, hanganyagokat, egyéb nyomtatott tananyagokat oszt meg a Szolgáltatást igénybe vevőkkel.

  1. Szerzői jogok


A Szolgáltató fenntart magának minden jogot a https:// mitcsinaljakagyerekkel.hu weboldal, honlap bármely eleme, azon megjelenő tartalmak terjesztésére. 

A weboldal egésze és minden eleme szerzői jogvédelem alatt áll. A weboldal és a weboldalon elérhető tartalom, szerzői mű, megrendelhető oktató anyagok, tanfolyamok, azok tematikája, tartalma, videó anyagok, nyomtatott tartalmak, kiadványok, cikkek, illetve más szellemi alkotás – grafikai megoldás, grafika, honlap szerkezete, a honlapon elérhető információ,  – szerzői jogi jogosultja, a feljogosított felhasználója a Szolgáltató. A weboldalt alkotó és a weboldalon elérhető szerzői jog által védett szellemi alkotásokat tilos a Szolgáltató, Balassáné Tüske Ágnes  előzetes írásbeli engedélye nélkül bármilyen formában felhasználni, , sokszorosítani. Mindez érvényes nyomtatott médiumokban, online felületen, írott anyagban, szóbeli előadáson történő felhasználásra.Jogsértés esetén a Szolgáltató a hatályos jogszabályok – az 1999. évi LXXVI. törvény, valamint a 2012. évi C. törvény 385.§ – alapján jogi eljárás megindítását kezdeményezi. A  jogsértést elkövető köteles a Szolgáltató részére szerzői jogainak megsértése okán 500.000 Ft összegű kötbért megfizetni.

  1. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre


Az ismeretterjesztő-, fejlesztő anyagok, tudásanyagok, online tanfolyamok megvásárolhatóak a weboldalon keresztül. A termékek ára a rendelés időpontjában érvényes listaárakat tartalmazza. Mivel az anyagok értékesítése online módon történik, így nincs szállítási díj. Amennyiben az oldalon hiba  lép fel az árakkal kapcsolatban, Szolgáltató fenntartja a javítás jogát. A javítást követően haladéktalanul megtörténik a vevők tájékoztatása. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, azonban lehetőség van arra is, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől. Akciós oktató anyag esetében az akció időtartamáról a vevők tájékoztatást kapnak.

  1. Rendelés menete, fizetés, rendelés teljesítése 


A szolgáltatást igénybe vevő a honlapon a tudásanyagok menüpont alatt találja a megvásárolható termékeket. A megvásárolni kívánt termék részletes leírását megrendelő űrlappal a terméket röviden bemutató információs blokkban található érdekel gombra kattintva érheti el.

Minden termék részletes információs oldalán található egy megrendelési űrlap.

Megrendelési szándékát a vevő a megrendelő űrlap kitöltésével tudja elküldeni. A megrendelő űrlapon a termékért fizetendő teljes ár mindig fel van tüntetve, és kitöltését követően a megrendelést a megrendelés gombra kattintva tudja a vevő leadni.

A megrendelő űrlap sikeres kitöltését és elküldését követően a vevő emailben egy visszaigazoló emailt kap, részletesen tájékoztatjuk a megrendelés véglegesítéséhez szükséges információkkal, mint például a banki átutaláshoz szükséges adatokkal.

Minden megrendelést egy egyedi megrendelési azonosító számmal látunk el.

A megrendelés végelegítése banki átutalással történik A fizetés határideje a rendelést követően 8 nap.

Átutalási információk

Balassáné Tüske Ágnes
Bankszámla szám:11600006-00000000-31982931
ERSTE Bank

Számlázás

Az átutalás beérkezését követően állítja ki a számlát a Szolgáltató , s elektronikus és postai úton megküld  a vásárló által megadott címre.

  1. Elállás joga


Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet szövege letölthető a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról. A megrendelés elküldésével a vevő tudomásul veszi, hogy a  Kormányrendelet 29. § (1) bekezdés i) és m) pontja alapján a letölthető (digitális) anyagok a letöltés megkezdésének időpontjától nem élhet a szerződéstől való elállás jogával. A Szolgáltató a rendelés véglegesítésének megkezdéséig megadja a lehetőséget a vásárlónak rendelése visszavonására elektronikus úton. (Letölthető termékek esetében a letöltő link megküldéséig).A megrendelő a szerződéstől 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.  

/Elállási nyilatkozatminta, 1.számú melléklet/

  1. Panaszkezelés


Ha rendelése kapcsán valamilyen problémát tapasztal, kérem haladéktalanul vegye fel velem a kapcsolatot a tuske.arhivum@gmail.com email címen!

  1. Kártérítési felelősség kizárása


A Szolgáltató a szerződés teljesítésével összefüggésben bekövetkező károkért való kártérítési felelősségét az irányadó jogszabályok által lehetővé tett legteljesebb mértékben kizárja.

  1. Vegyes rendelkezések


Az eladó és vevő vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni. Vevő és a Szolgáltató a 30 (harminc) naptári nap alatt nem rendezhető esetleges jogvitákra nézve az általános hatáskörű bíróság illetékességét kérheti.

A Szolgáltató jogosult jelen ÁSZF feltételeit indokolt esetben módosítani. Az esetleges módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba, azonban nem érinti a már létrejött szerződéseket, a már leadott megrendeléseket (nincs  visszaható hatálya a módosításnak).

Nagykanizsa, 2020. 06.19.1.számú melléklet letöltéséséhez kattints ide

A weboldal  megfelelő működése érdekében cookie-kat használ. Erről bővebben az adatkezelési nyilatkozatunkban olvashatsz.